Custom USB PenDrives

"BOSANLAH DENGAN GIFT BIASA, SEKARANG NI DAH ADA GIFT CANGGIH NAK BAGI"


Tahukah anda...


Fakta! Kebanyakan orang tak pernah ambil tahu pon kualiti chip custom pendrive yang ingin dibeli. Boleh guna 100% macam pendrive biasa ke? Speed dia pulak macam mana? Selalunya mereka hanya utamakan harga yang murah sahaja.

Kami Yakin Anda Bukan Begitu..

Kami akan pastikan anda dapat pendrive yang berkualiti. Jangan risau, tahun 2018 ini sudah masuk lebih 5 tahun pengalaman kami buat Custom Pendrive ni.

"Dulu, Wan(Pegawai) asyik bagi pen buku kertas je. Bagi dekat orang pon, org letak sepah2. Macam tak hargai. Dah cari byk kedai cenderahati, jumpa benda sama jgk. Penatlah nak cari lagi. Jumpa page ELEKTROMANIA ni, terus tempah PENDRIVE dgn Farid. Printing clear habis. Bukan sticker beb."
~Hazwan, Pegawai, Kuala Lumpur.

"Puas hati pengetua bagi 'green light' order pendrive untuk cikgu2. Yelah, sekarang ni semua maklumat guna computerkan. Bila dapat hadiah pendrive, semua cikgu pon suka boleh simpan file dalam tu daripada dapat hadiah yang 'oldscholl'"
~Dzulkifli, Guru Selangor.

"Personalised design ni best betul. Terus proposed pada pengetua. Maka jadilah ID kami yang paling canggih. Ada USB pendrive yang sangat-sangat berguna."
~Zakiah, Guru JB.


Kenapa kami?


KAMI CHECK KUALITI PENDRIVE SATU-PERSATU

APA KATA PELANGGAN KAMI


SILA WHATSAPP KAMI KERANA KAMI MEMERLUKAN SEGALA PERBINCANGAN KITA DI
REKOD KAN. INI MENGELAKKAN SALAH MAKLUMAT BERLAKU DALAM PROSES TEMPAHAN

Kepakaran kami adalah mencetak custom USB PENDRIVE CARD dengan design anda sendiri! Fokus kami untuk memberikan custom pendrive anda dengan kualiti terbaik!

🌟MOQ RENDAH! Untuk jenis kad, MINIMUM 1 keping je tau! Nak order untuk geng2 sendiri je pon boleh. Nak buat macam ID card? boleh sangat..
🌟Warranty chip 12 bulan. Xperlu risau kalau rosak nanti dah tak boleh guna. Ada problem bagitahu je, kami exchange 1-to-1. 🌟Custom Design! Anda nak kami print design anda sendiri? Boleh je tak ada masalah. Hanya ikot saiz kami bagi je. Dah tentu design tu lain dari org lain kan.. 🌟Printing full colour! Nak Engrave/Laser pon boleh. Just bagi kami design je. Kami buat kan printing khas untuk tempahan anda. 🌟Saiz gb dari 1-64gb. Kami ada LEBIH 50 JENIS PENDRIVE YANG BOLEH PILIH bergantung kuantiti tempahan. Jadi kalau nak lain dari orang lain tiada masalah.


PERHATIAN!

================================

JIKA ANDA MEMENTINGKAN PENDRIVE BERKUALITI, KAMI YANG ANDA CARI!


Untuk tempahan dan maklumat lanjut

Azizi : 017 227 6737 WHATSAPP

(jika menggunakan handphone, tekan "whatsapp" di atas ini untuk terus whatsapp tanpa simpan nombor)

SILA WHATSAPP KAMI KERANA KAMI MEMERLUKAN SEGALA PERBINCANGAN KITA DI REKOD KAN. INI MENGELAKKAN SALAH MAKLUMAT BERLAKU DALAM PROSES TEMPAHAN

"PAKAR CETAK PENDRIVE NO1 ANDA"
Elektromania Sdn Bhd adalah syarikat 100% milik bumitputra.